Aveling 233 3193LE Hoogvliet

 Over ons

Over ons

Welkom bij Restaurant Sakura

Sakura Hoogvliet is ontstaan uit onze gedeelde passie voor de Japanse keuken en cultuur. Al jaren zijn we gefascineerd door de verfijning en puurheid van de Japanse gerechten, met sushi als een ware kunstvorm. Het was deze liefde voor smaak en vakmanschap die ons inspireerde om Sakura Hoogvliet te openen. Voor ons draait het niet alleen om de kwaliteit van het eten, maar ook om de ervaring die we onze gasten bieden. Gastvrijheid staat bij ons centraal. We willen dat iedereen die onze deuren binnenstapt zich welkom voelt, geniet van de ontspannen sfeer en met een glimlach de deur uitgaat.

Door onze passie voor de Japanse keuken te combineren met een warm ontvangst, hebben we een plek gecreëerd waar iedereen kan genieten van authentieke en eigentijdse Japanse gerechten. Dit is ons verhaal, en we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van onze reis.

ONZE GETUIGENISSEN

WAT ZE ZEGGEN?

Thuisbasis van sushiliefhebbers

Waar traditie en innovatie bij elke hap samenkomen

Sakura Sushi Restaurant zet zich in voor duurzaamheid en verantwoorde inkoop. We werken nauw samen met leveranciers die onze waarden delen om ervoor te zorgen dat onze zeevruchten ethisch geproduceerd en milieuvriendelijk zijn. Wij geloven dat het respecteren van de rijkdommen van de natuur essentieel is voor het behoud van de integriteit van onze keuken.